Про Toper

С помощью огонька нашего основателя, работающего для человеческого счастья, мы поджариваем «кофе», каждое зерно которого преподносит счастье. Начиная с 1954 года мы объединяем наше нескончаемое творчество с умом, поступающим от исследований.

Наши сертификаты
  • ISO 9001-2008
  • ISO 9001-2008
  • ISO 9001-2008
  • ISO 9001-2008
Контакты
open

Цікава інформація

Скільки коштує відкрити своє виробництво з обсмажування кави?

Це питання завжди хвилює наших клієнтів, давайте розкриємо секрети створення власного виробництва.

Подробнее

Дистонер

Дистонер – пристрій для очистки обсмажених кавових зерен від сміття яке залишається після процесу обсмаження.  Каміння, металеві часточки, лушпиння від кави – все це може потрапити в каву з плантації. Дистонер успішно справляється з даною проблемою.

Подробнее

Полімерно-композитні балони

Технологія по якій виготовляються полімерно-композитні балони істотно відрізняється від тієї за якою виготовляють металеві балони.Вони виготовляються з фібергласа, це міцний матеріал на основі скловолокна.

Подробнее

Вентиляція виробництва з обсмаження кави

Вентиляція один з найважливіших чинників в побудові виробництва зв’язаного з обсмаженням кави. В цій статті ви знайдете основні побажання до вентиляції приміщення та ростера. Дотримання цих побажань допоможуть вам зберегти здоров’я працівників, робото здатність обладнання та безперервну роботу виробництва. Отже про все дитальніше. 

Подробнее

Вартість обсмаження на ростерах різного типу

Щоб скласти бізнес план власного виробництва потрібно не тільки вибрати правильне обладнання для обсмаження кави але й знати кінцеву вартість вашого продукту на полиці магазину

Подробнее

Який барабан ростера кращий?

В світі обсмажувальників часто можна зустріти суперечність який барабан кращий?  для обсмаження кави, металевий, з нержавійки, однослойний, чи двухслойний барабан? В даній статті ми спробуємо розібрати всі плюси та мінуси серця ростера. 

Подробнее

Програмне забезпечення Artisan переваги використання

Багато хто чув що ростер ппідключається до комп’ютера. Існує кілька видів програмного забезпечення, але досконало мало хто знає для чого це, і як це використовувати . Сьогодні постараємся розкрити для яких цілей потрібно використовувати Artisan обсмажувальникам. 

Подробнее

Рекомендації по вибору додаткового обладнання

Команда Toper має власні рекомендаціі щодо вибору додаткового обладнання

Подробнее

Перелік всього потрібного для установки і запуску обладнання

Для коректного запуску обладнання потрібно забезпечити наступні умови.

Подробнее

Як правильно вибрати приміщення для цеху і які потрібно документи по обсмаження кави?

Останнім часом все більше власників кафе і ресторанів переходять на виробництво власної кави. Оскільки технологія обсмажування кави стала доступнішою для людей. Устаткування для обсмажування кави тепер можна поставити прямо у себе в кафе або ж в іншому місці яке відповідає вимогам для установки ростера.

Подробнее

Сервісне обслуговування та ТО

Для стабільної та надійної роботи обладнання потрібно проводити стабільне  технічне обслуговування. Своєчасне технічне обслуговування ростерів, кофемолок та ін., запорука довговічної стабільної роботи вашого обладнання.

Подробнее

Kiev Coffee Festival 2018

Третій рік підряд компанія Toper приймає участь в Kyiv Coffee Festival на «Арт-заводі Платформа»

Подробнее
  •    58000, Україна, м. Чернівці,
         вул. Героїв Майдану 160,
  •    +38 (050) 664-3852 Тетяна
  •    +38 (066) 922-3836 Влад
  •    ua.toper
  •  ua.toper@gmail.com

Про нас

Наша дружба з клієнтами, які створюють найпопулярніший напій світу, починається з першого затиснутого гвинта і продовжується після обсмаження і подрібнення останнього зерна.

 

Саме тому ми завжди поруч з нашими клієнтами і вони для нас є частиною великої родини Тoper.