Про Toper

С помощью огонька нашего основателя, работающего для человеческого счастья, мы поджариваем «кофе», каждое зерно которого преподносит счастье. Начиная с 1954 года мы объединяем наше нескончаемое творчество с умом, поступающим от исследований.

Наши сертификаты
  • ISO 9001-2008
  • ISO 9001-2008
  • ISO 9001-2008
  • ISO 9001-2008
Контакты
open

Дистонер

Дистонер

 
 

Дистонер – пристрій для очистки обсмажених кавових зерен від сміття яке залишається після процесу обсмаження.  Каміння, металеві часточки, лушпиння від кави – все це може потрапити в каву з плантації. Дистонер успішно справляється з даною проблемою.

Принцип роботи полягає  в  повітряному транспортуванню обсмаженого зерна в спеціальний бункер, а все сміття залишається в системі відстоювання, або повітряному фільтрі.

Дистонер в роботі можна побачити тут

 

<iframe width="560" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/SP1wUSzZKIg?rel=0" frameborder="0" encrypted-media"="" allowfullscreen="">

Чому варто користуватися дистонером.

Вразі відсутності дистонера каву потрібно перебирати в ручну. Дистонер – забезпечить чистоту вихідного продукту. Що в висновку збереже кавомолки вам та вашим клієнтам, та покращить якісь самого напою.

Кому варто купляти дистонер?

Мінімальна потужність дистонера  15кг в 4 хв. Що означає раціональність використання на ростерах від 10 кг завантаженням.  Дистонер може виготовлятися під ростери різних моделей. 

Є міф що дистонер руйну стінки кавових зерен. Але дана ситуація можлива лише при неправильному налаштуванні дистонера. 

 
Share this Post
 
Комментарии
  •    58000, Україна, м. Чернівці,
         вул. Героїв Майдану 160,
  •    +38 (050) 664-3852 Тетяна
  •    +38 (066) 922-3836 Влад
  •    ua.toper
  •  ua.toper@gmail.com

Про нас

Наша дружба з клієнтами, які створюють найпопулярніший напій світу, починається з першого затиснутого гвинта і продовжується після обсмаження і подрібнення останнього зерна.

 

Саме тому ми завжди поруч з нашими клієнтами і вони для нас є частиною великої родини Тoper.