Чому «Toper»
Популярність серед обсмажувальників
Більше 60 ростерів встановлено по всій території України завантаженням від 1 до 180 кг. Подивіться хто наші клієнти.
Надійність перевірена роками
Гарантійне і сервісне обслуговування Toper найкраще серед представників в Україні.
Навчання кожному
Професійне навчання для кожного клієнта з обсмажування кави SCA, Toper Coffee academy. Навчаємо, як правильно обслуговувати обладнання для довговічної роботи.
Наші Ростери
Позначення X, SX модельний ряд ростерів;
Позначення 1,3,5 - обсяг разового завантаження в кг.
О Нас
Компанія Toper Україна вже більше 7 років - постачає обладнання для обсмажування та помолу кави а також обладнання для харчової промисловості.
Головний офіс та Шоурум в місті Чернівці. Компанія надає повний цикл послуг для клієнтів - від продажу до побудови готового робочого виробництва. Зв'язатися з менеджером компанії.
Цікавить ростер? Зателефонуйте нам.
+38 (066) 922-3836Toper TKM-SX 1 Cafemino - Ростер завантаженням на 1 кг зеленої кави при 8 годинному робочому дні зможе обсмажити 500-600кг. зеленої кави в місяць. Ростер може постачатися як електричний так і газовий. Обсмажування кави проходить за технологією термічної обсмажування і одночасно обсмажити гарячим повітрям в процентному співвідношенні 70% на 30% яке гарантує надійність і якість обсмажування. Це ідеально підходить для обсмажування спешеліті сортів кави.
Не вибагливий в обслуговуванні (чистка системи вентиляції кожні 500 кг обсмаження, мастило підшипників кожні 4-5 тонн обсмажування).
Продуктивність в годину
4-5 кг. в годину (залежно від типу обсмаження)
Разове завантаження
1000 грам зеленої зерна
Тип Барабану
Двошаровий барабан
Гарантія
24 місяців
Технічні Характеристики
Дізнайтеся докладніше про технічні характеристики ростера.
Комплектація
Дізнайтеся комплектацію ростера.
Встановлення ростера
Детальніше про встановлення ростера.
Модель | TKMSX 1 Electrical / Gas |
---|---|
Продуктивність в годину | 5-6 кг. в годину (залежно від типу обсмаження) |
Об’єм барабану | 250-1000 грам зеленого зерна |
Час обсмажування | Світле обсмажування – 10 хв., темне обсмаження– 12-14 хвилин |
Тип обсмажування | Термальний + гарячим повітрям |
Тип барабану | Двошаровий |
Кількість температурних датчиків | 2 штуки |
Робоча напруга | 110 – 220 – 230 V / 50-60 Hz. |
Теновий тип нагрівання | 5.5 kWt (для цілком електричного ростера) |
Газовий тип нагрівання (пальник) | 0.5 л/год (Пропан-бутан) 0,1м3/год (Природній газ) |
Управління | Ручне управління |
Кількість моторів | 3 штуки |
Виробник моторів | Neri Motori (Італія) |
Електро обладнання | Schneider Electric |
Додаткові опції | USB підключення Artisan регулятор швидкості барабану регулятор потужності Air Flow мотор охолодження зерна |
Колір | Червоний, чорний, білий (або за бажанням клієнта) |
Габарити | 73(ш) x 81(в) x 100(г) см. |
Системи безпеки | Автомати сачків напруги, кнопка аварійного виключення. |
Країна виробник | Туреччина |
- Циклон камера для лушпиння
- Стіл підставка
- Ложка для контролю обсмажування
- Віконце для спостереження за обсмажуванням
- Інструкція по установці і початку роботи
- 2 датчика контролю температури
- Доставка в спеціальній міцній дерев'яній коробці
- Розетка 220-380V
- Газовий редуктор (якщо ростер газовий)
- Фірмовий фартух Топер
Монтаж та налаштування ростера здійснює фахівець компанії Toper.
Під час монтажу обладнання - фахівець компанії навчає персонал замовника як правильно обслуговувати обладнання докладніше подивитись тут
Рекомендації щодо вибору приміщення, монтажу вентиляції, вибору газових балонів ви можете подивитись тут
Перелік всього потрібного для установки і запуску обладнання можете подивитись тут
Рекомендації по вибору додаткового обладнання ви можете подивитись тут
* Монтаж основної вентиляції, і електро підключення в приміщенні, чи газові роботи покупець організовує власними силами.
* Якщо обладнання газове - Компанія Топер надає всі потрібні документи для оформлення проекту на установку ростера.
Toper TKM SX 1 Cafemino Electrical
Ростер для обсмажування кави Toper TKM SX 1 Cafemino Electrical - ростер професійного рівня.
Ростер c загрузкою 1 кг.
Ростер саме такого малого розміру зарекомендував себе як номер один для власників кафе і ресторанів.
TKM SX 1 Cafemino Gas
Власники отримують не тільки ефектне доповнення до дизайну але і ефективний маркетингової хід.
Скільки коштує відкрити своє виробництво з обсмажування кави?
Це питання завжди хвилює наших клієнтів, давайте розкриємо секрети створення власного виробництва.
Дистонер
Дистонер – пристрій для очистки обсмажених кавових зерен від сміття яке залишається після процесу обсмаження. Каміння, металеві часточки, лушпиння від кави – все це може
Полімерно-композитні балони
Технологія по якій виготовляються полімерно-композитні балони істотно відрізняється від тієї за якою виготовляють металеві балони.Вони виготовляються з фібергласа, це міцний матеріал на основі
Навчання разом з «Toper»
Компанія Toper Ukraine вже більше 7 років - постачає обладнання для обсмажування і помелу кави. З 2016 року активно працює над академією для обсмажувачів кави Toper Coffee Academy
Наша Команда
Навчання SCA Foundation
Сертифікований тренер уповноважений видавати сертифікати рівня SCA проводить триденне навчання.
Додаткове обладнанняЗ цим ростером часто купують
Промислова кавомолка - TKS 16
Кавомолки серії TKS-16 використовують в магазинах і на невеликих виробництвах.
Диспенсер TKBS-1
Декоративні бункери для зберігання кави з зручними дозаторами.
Afterborner TAB 1
Спалювач вихлопних газів ростера.